Wat u moet weten Holcim awards 2008

14 November 2007
 

Holcim


De tweede Holcim Awards wedstrijd ter bevordering van duurzame bouw over de hele wereld is van start gegaan.

De wereldwijde wedstrijd reikt duurzame antwoorden aan voor technologische, milieugebonden, socio-economische en culturele problemen die een invloed hebben op de hedendaagse bouw. Iedereen die betrokken is bij duurzame bouwprojecten - architecten, planners, ingenieurs of projectverantwoordelijken - kan deelnemen aan de Awards. Alle bouwprojecten waarvan de bouw nog niet gestart was vóór 1 juni van dit jaar, komen in aanmerking voor de wedstrijd. Tijdens de eerste fase van de wedstrijd zullen de regionale winnaars geselecteerd worden. Zij kwalificeren zich zo automatisch voor de wereldwijde wedstrijd die in 2009 plaatsvindt.

Projecten kunnen tot 29 februari 2008 ingezonden worden op www.holcimawards.org. Het prijzengeld voor de vijf regionale wedstrijden en de wereldwijde awards bedraagt in totaal twee miljoen dollar.

De Awards zijn een initiatief van de Zwitserse Holcim Foundation ter bevordering van bouwwerken die de standaardtechnieken overstijgen en de duurzaamheiduitdagingen aangaan.

Meer in de pdf ...

..Inschrijfformulier hier..